Dandelion By Riise

Dandelion Boligstyling eies og drives av Ann-Elisabeth Berntsen, Møbel og interiørkonsulent, visual merchandiser og stylist som brenner for å skape et hjem, ikke bare en bolig. Lidenskapelig interessert i møbler og interiør, og har flere års erfaring bak seg innen møbel og design, styling for kataloger, messer og Showroom, foruten å style boliger før salg og boliger som skal gjøres om til et hjem.
Ta kontakt med meg allerede i dag, og la meg få være med å skape ditt hjem. Jeg tilfører personlighet og identitet til hjemmet som skal styles. Potensielle kjøpere skal kunne se seg selv bo der, og boligen skal skille seg ut og bli lagt merke til av potensielle kjøpere.

Interiørveiledning

Interiørveiledning før salg av bolig, tips hvordan style din nye bolig, valg av farger og hjelp til å plukke ut de rette møblene for hus og hage, er bare noe av det Dandelion Boligstyling kan tilby.

Litt oppfrisking

Har du et kontor som trenger litt oppfriskning eller en balkong/terrasse som ber om å bli løftet ut av skyggen, så ta kontakt. Jeg hjelper å sette alt sammen og får det til å funke, også med det man har for hånden.Jeg tilbyr veiledning etter avtale både digitalt og ved personlig møte.

Jeg mener at det lille ekstra man legger i det, personlighet og fargepaletten er med på å skape hjemmet.

Meny

Innstillinger

Del