PRISER

INTERIØRVEILEDNING FØR SALG AV BOLIG

Tanker om å selge bolig eller hytte? Trenger du gode råd og interiørveiledning på farger, møbler og interiør? Jeg bistår gjerne med råd og tips når det gjelder å få vist frem hjemmets beste kvaliteter og hvordan gjøre din bolig attraktiv på markedet. Befaringen tar ca. 1 time, inkl.uterommet. Jeg er også tilgjengelig for spørsmål og råd etter besøket og før visningen.
Kun 990.- inkl. mva
Rapport 290.- inkl. mva

INTERIØRVEILEDNING PÅ NETT

Ønsker du interiørveiledning via nett.
Fra kr. 990.- inkl. mva

LIGHT STYLING

Har du alt av møbler og interiør på plass, men gjerne ikke på den rette plassen? Jeg bistår med å style boligen din med det som allerede er tilgjengelig, skaper nye rom og får en helhet over hjemmet ditt. Jeg gir også samtidig gode råd og tips til fotografering og visningen.
Fra Kr 1690.- inkl.mva

DELSTYLING

"man tager hva man haver"
 
Jeg bruker det du allerede har i hjemmet ditt og tilfører enkle tilslag som puter og tekstiler, lys, dekor, planter og småmøbler fra vårt lager. Jeg styler hjemmet ditt ved hjelp av riktige farger, interiør og plassering av møbler, inkl.uteområdet. Alt dette er med til at det blir en rød tråd i stylingen og hjemmet ditt skiller seg positivt ut på markedet.
Pris fra kr 4500.- inkl. mva. Inkluderer 8 ukers leie med mulighet for forlengelse

INTERIØRVEILEDNING FOR HUS OG HYTTE

Er boligen eller hytten din utdatert? Skal du investere i nytt kjøkken og trenger gode råd og tips?  Står du fast på fargevalg, møbler og interiør som vil passe din stil og behov? Jeg bistår både med lett oppussing, gode råd for riktige farger og hvilke møbler/interiør som vil passe inn. Jeg er oppdatert på trender og stilarter, men viktigst for meg er at vi sammen skaper et hjem eller hytte som er mer enn du hadde forestilt deg skulle bli.

Jeg kommer på besøk og kartlegger behov og ønsker, ser hva vi kan beholde og kommer med innspill. Jeg bistår under hele prosjektet og er tilgjengelig for videre råd og hjelp, skulle du stå fast underveis. Trenger du hjelp med handleturen, kan jeg overta denne oppgaven for deg.
Vi er fornøyd, når du er fornøyd.

Pris fra kr 1690.- inkl.mva
Handletur 490.- inkl. mva

For større prosjekter, vennligst ta kontakt for pristilbud.

Ta kontakt med meg allerede i dag, og la meg få være med å skape ditt hjem. Jeg tilfører personlighet og identitet til hjemmet som skal styles. Potensielle kjøpere skal kunne se seg selv bo der, og boligen skal skille seg ut og bli lagt merke til. Alt ligger i detaljene, og dette er med på å få frem boligens kvaliteter og sjel. 

Meny

Innstillinger

Del